Maakt u al gebruik van Yuki boekhouden?

Indien u al gebruikt maakt van de diensten van Yuki boekhouden, hanteren wij speciale tarieven.
U betaalt dan enkel nog voor de diensten van uw Yuki Accountant, waaronder controle, jaarrekening en advies.

Yuki Accountants hebben veel ervaring met de software van Yuki Boekhouden.
Naast Yuki bent u altijd een accountant/boekhouder nodig voor de jaarrekening, afschrijvingen, controle en het advies.

Yuki Accountant kan voor u de jaarrekening opmaken en u van advies voorzien. Tevens kunt u voor ondersteuning in het ondernemerschap altijd gebruik maken van de expertise van de Yuki Accountants. 

Op de administratie die via Yuki wordt verwerkt zal door de Yuki Accountant per kwartaal een aanvullende kwaliteitscheck worden gedaan. Tevens lopen de vragen die Yuki Boekhouden aan u stelt via uw Yuki Accountant.

Yuki Boekhouden

Over Yuki boekhouden

Yuki werd opgericht in 2007 door Arco van Nieuwland, Lucas Brentjens en Sebastian Toet. De oprichters – die in 1984 ook aan de wieg stonden van Exact Software, hebben zo’n twee jaar gewerkt aan de ontwikkeling van Yuki, dat begin van dit jaar is gelanceerd. Sindsdien zijn al ruim 100.000 financiële transacties door yuki verwerkt voor honderden nieuwe klanten Yuki klanten. Kijk voor meer informatie op www.yuki.nl.

De naam Yuki

Samen met vingers stonden kleine steentjes aan de basis van ons telsysteem. De telstenen leidden uiteindelijk tot cijfers en tot de ontwikkeling van wiskunde. Maar ook tot de beschrijving van onze wereld en onze kennis over het heelal.

Van alle telstenen is er eentje heel speciaal. Het is een kleine Japanse steen genaamd Yuki. De Yuki stenen zijn gemaakt van wat de Japanners beschouwen als de hoogste kwaliteit steen, met een duidelijke, strakke nerf. Op een Yuki-steen loopt de nerf kaarsrecht, zonder bocht of curve. Velen beschouwen yuki als de perfecte witte stenen.